Munka - és egészségvédelmi termékek nagykereskedelmi áron

Chemitat környezetbarát WC tisztító 1000 ml

74.640 Ft + ÁFA

SKU: 0612103111 Kategória:

Chemitat környezetbarát WC tisztító 1000 ml

Összetételének köszönhetően kevésbé jelent terhelést a környezetre nézve, míg kiváló hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket és higiénikusan tisztán tartja a WC-t. Megfelelő adagolással rendkívül gazdaságos, ami tovább csökkenti a környezeti hatásokat.

Ecolabel tanúsított termék, melynek nemcsak a beltartalma, de a csomagolása és a címkéje is környezetbarát technológiával készült. Az Ecolabel tanúsítványt kizárólag olyan termékek kapják meg Európában, amelyek megfelelnek a legmagasabb környezeti elvárásoknak.

Hatékonyan távolítja el a vízkövet és a szennyeződéseket a WC-csészéről. Meggátolja a szennyeződés további lerakódását. Kellemesen friss illatot biztosít. használat előtt tegyen próbát egy kevésbé látható felületen. Ne használja sérült vagy savra érzékeny felületen pl. alumínium, márvány, zománc. Ne keverje össze más tisztítószerekkel.

Használat: A tisztítandó felületre az aplikátor segítségével vigye fel a folyadékot, hagyja hatni 10 percen keresztül, majd kefével tisztítsa le. Szükség esetén ismételje meg. Utána alaposan öblítse le hideg vízzel.

A megfelelő adagolás költségtakarékos és minimálisra csökkenti a környezetszennyezést. A termék alacsony hőmérsékleten fejti ki a megfelelő tisztító hatást, kevesebb energia és víz felhasználásával. A termék csomagolása utántöltésre alkalmas.  A csomagolás minden eleme újrahasznosítható.  Az üres csomagoló anyagot műanyag hulladékként, szelektíven kell gyűjteni. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig.

 

Egységár: 311 Ft+ ÁFA/ db

 

További információ: Chemitat környezetbarát WC tisztító 1000 ml

kiszerelés

1 doboz = 12 db

Minimum rendelés

240 db

eunagyker.hu
Logo
Új szerver 94.199.53.241