Munka - és egészségvédelmi termékek nagykereskedelmi áron

CHEMITAT KÖRNYEZETBARÁT KONYHAI TISZTíTÓSZER 750 ML

74.600 Ft + ÁFA

SKU: 0608501111 Kategória:

CHEMITAT KÖRNYEZETBARÁT KONYHAI TISZTíTÓSZER 750 ML

Összetételének köszönhetően kevésbé jelent terhelést a környezetre nézve, míg kiváló hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket a konyhákból. Megfelelő adagolással rendkívül gazdaságos.

Ecolabel tanúsított termék, melynek nemcsak a beltartalma, de a csomagolása és a címkéje is környezetbarát technológiával készült. Az Ecolabel tanúsítványt kizárólag olyan termékek kapják meg Európában, amelyek megfelelnek a legmagasabb környezeti elvárásoknak.

Tökéletesen eltávolít mindenféle szennyeződést, a legmakacsabb odaragadt koszt és zsírmaradványokat is. Használata után a konyha ragyogóan tiszta lesz. Ne használja kezeletlen fafelület tisztítására. Használat előtt tegyen próbát egy kevésbé látható felületen.
Ne keverje össze más tisztítószerekkel. Ne lélegezze be a keletkező permetet.

Használata: Szórja fel a tisztítandó felületre, majd szivaccsal törölje le. Makacs szennyeződés esetében a folyadékot hagyja hatni 10 percig, majd szivaccsal vagy törlőrongy segítségével törölje le. Ne súrolja a felületet. Alaposan öblítse le hideg vízzel, majd törölje szárazra.

A megfelelő adagolás költségtakarékos és minimálisra csökkenti a környezetszennyezést. A termék alacsony hőmérsékleten fejti ki a megfelelő tisztító hatást, kevesebb energia és víz felhasználásával. A termék nem alkalmas nagy felületek tisztítására. A termék csomagolása utántöltésre alkalmas.  A csomagolás minden eleme újrahasznosítható.  Az üres csomagoló anyagot műanyag hulladékként, szelektíven kell gyűjteni. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig.

Egységár: 373 Ft+ ÁFA/ db

 

További információ: CHEMITAT KÖRNYEZETBARÁT KONYHAI TISZTíTÓSZER 750 ML

kiszerelés

1 doboz = 12 db

Minimum rendelés

200 db

eunagyker.hu
Logo
Új szerver 94.199.53.241