Munka - és egészségvédelmi termékek nagykereskedelmi áron

CHEMITAT KÖRNYEZETBARÁT MOSOGATÓSZER 500 ML

75.330 Ft + ÁFA

SKU: 06044302111 Kategória:

CHEMITAT KÖRNYEZETBARÁT MOSOGATÓSZER 500 ML

A speciálisan kiválasztott felületaktív anyagoknak köszönhetően hatékonyan távolítja el a zsíros szennyeződéseket és csillogó felületet biztosít. A termékben található glicerin ápolja a tenyeret.

Ecolabel tanúsított termék, melynek nemcsak a beltartalma, de a csomagolása és a címkéje is környezetbarát technológiával készült. Az Ecolabel tanúsítványt kizárólag olyan termékek kapják meg Európában, amelyek megfelelnek a legmagasabb környezeti elvárásoknak.

A leghatékonyabb mosogatás eléréséhez, továbbá víz-, és energiatakarékosság céljából ne használjon folyóvizet, hanem merítse az előkészített mosogatófolyadékba az edényeket. A legjobb hatékonyság érdekében kerülje a túlzott habképződést. A termék alacsony hőmérsékleten is kifejti a megfelelő tisztító hatást. Ne keverje össze más tisztítószerekkel.

Használata: normál szennyeződés esetén 5 ml (1 kiskanál) folyadékot öntsön 5 l vízhez. A folyadék adagolása kisebb szennyeződés esetén 2,5 ml (1/2 kiskanál) folyadékot öntsön 5 l vízhez. A folyadék adagolása a szennyeződés mértékétől és a víz keménységétől függ. Mosogatás után az edényeket alaposan öblítse le hideg vízzel.

A Chemität környezetbarát mosogatószer alkalmas üveg, fém vagy műanyag edények tisztítására. A speciálisan kiválasztott felületaktív anyagok hatékonyan eltávolítják az ételmaradékokat és csillogó felületet eredményeznek. A termékben található glicerin ápolja a kezeket.
A megfelelő adagolás költségtakarékos és minimálisra csökkenti a környezetszennyezést. A termék csomagolása utántöltésre alkalmas.  A csomagolás minden eleme újrahasznosítható.  Az üres csomagoló anyagot műanyag hulladékként, szelektíven kell gyűjteni. Minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig.

Összetevők: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, D-Glucopyranose, oligomeric, C8-10-alkyl glycosides, GLYCERIN, 1-Propanaminium, 3-amino-N-(carboxymethyl)-N, N-dimethyl-, N-(C12-18 (even numbered) acyl) derivs., hydroxides, inner salts, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, PARFUM

 

További információ: CHEMITAT KÖRNYEZETBARÁT MOSOGATÓSZER 500 ML

kiszerelés

15 db / karton

Minimum rendelés

405 db

eunagyker.hu
Logo
Új szerver 94.199.53.241