Munka - és egészségvédelmi termékek nagykereskedelmi áron

Pénzvisszafizetési garancia

Hogy működik?

14 napon belül bármikor elállhatsz a vásárlástól.

Az általános szabályok szerint a 14 napba a termék átvételének, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötés napja nem számít bele. A terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül köteles vagy Nekünk visszajuttatni.

Ha elállsz, akkor visszafizetjük neked a termék árát és a leggazdaságosabb szállítás díját, ha volt olyan.

Az elállási szándékod szóban (telefonon vagy a Webáruház székhelyén), írásban (postai úton vagy a Webáruház székhelyén átvetett levélben) vagy e-mailben közölheted vagy nyilatkozat‑minta útján. Az elállási jogodat indokolás (külön magyarázat) nélkül gyakorolhatod. Az elállási jogodat a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatod. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldened a 14 napos jogszabályi határidőn belül.

A termék nem lehet bontott. 

A visszaküldés költségeit Te (a vevő) viseled.

Elállás esetén legkésőbb az elállást tartalmazó jognyilatkozat kézhezvételét követő 14 napon belül fizetjük vissza az általad megfizetett teljes összeget (a termék vételárát és a szállítási költséget is), az általad kért formában, az irányadó jogszabályi előírások által meghatározott keretek között. Amennyiben nem a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választtotad az elállás esetén az ebből adódó többletköltséget nem kell megtérítenünk. Elállás esetén a termék visszaküldésének költségei Téged terhelnek.

eunagyker.hu
Logo
Új szerver 94.199.53.241