Munka - és egészségvédelmi termékek nagykereskedelmi áron

Top Grade Allsept Foam virucid fertőtlenítő konc.

45.340 Ft + ÁFA

Raktáron: 100 db

Bruttó ár: 23.813 Ft-tól 40.615 Ft-ig
SKU: 060332010 Kategória:

Top Grade Allsept Foam virucid fertőtlenítő konc.

-enyhe klórillatú fertőtlenítő koncentrátum / baktericid,fungicid, virucid
-kiváló zsírtalanító hatás
-1:100 arányban hígítva virucid  -Hatóidő : 30 perc  / 1 liter koncentrátumból – 100 liter kész oldat lesz.
-1:10 arányban hígítva baktericid, fungicid, virucid – Hatóidő: 15 perc

Klórtartalmú, lúgos tisztító- és zsírtalanító tisztítószer koncentrátum kézi és gépi tisztításhoz. Alkalmazható rozsdamentes acéltárgyak, falak, grillezők, sütők, gépalkatrészek, üveg és más kemény felületű tárgyak hatékony tisztításához.A klór hatóanyag biztosítja a fehérjék eltávolítását. A tisztítás után alaposan öblítse le, hogy a felület ne maradjon foltos.A készítmény nem gyúlékony, ezért alkalmazható sütödékben, húsfeldolgozókban, állattartó telepeken, palackozókban, különböző ipari üzemekben, nagykapacitású konyhákban, és élelmiszeripari üzemekben. A felületaktív anyagok biológiai úton lebomlanak.

Általános tisztításhoz: keverjen össze egy rész készítményt 15-25 rész vízzel. Permetezővel, vagy szivaccsal hordja fel a felületre. Szükség esetén dörzsölje meg a szennyezett felületet. Alaposan öblítse le tiszta vízzel.

Habbal való tisztításhoz: keverjen össze egy rész készítményt 20-25 rész vízzel. A habot hordja fel a tisztítandó felületre. Szükség esetén dörzsölje meg a szennyezett felületet. Alaposan öblítse le tiszta vízzel.

Nagynyomású tisztítógéphez: Az 1-3%-os oldatot hordja fel a tisztítandó felületre. Szükség esetén dörzsölje meg a szennyezett felületet. Alaposan öblítse le tiszta vízzel.

Felhasználás:

Használható rozsdamentes acéltárgyak, padlók, falak, grillezők, sütők, gépalkatrészek stb. hatékony tisztításához,mezőgazdasági létesítményekben, konzervgyárakban, tejipari üzemekben, sütödékben, borfeldolgozókban, palackozókban, élelmiszeripari üzemekben, nagykapacitású konyhákban, sörfőzdékben, szupermarketekben, tojásfeldolgozókban stb.

Tulajdonságok:

  • Típus: vízalapú folyadék
  • Szín: áttetsző
  • Illat: egyhén klór illatú

Sűrűség: ±  1,16pH: ± 13,5

Országos Tisztifőorvosi Hivatal engedély száma: JKF/12122-3/2015.

Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, virucid

Szerkoncentráció Hatásidő Hőmérséklet Hatás
10% 15 perc környezeti baktericid, fungicid
1% 30 perc környezeti virucid

Megjegyzés:

Az Allsept Foam koncentrátum nagy töménységben sérüléseket okozhat a festett, vagy alumínium felületeken. Használat előtt előbb próbálja ki a készítményt egy nem feltűnő helyen, vagy használjon erősen higított oldatot, majd a felültetet alaposan öblítse le.

Tartsa be a csomagoláson található előírásokat!

Egységár: 49.500 Ft + ÁFA

További információ: Top Grade Allsept Foam virucid fertőtlenítő konc.

kiszerelés

20 l / ballon

Minimum rendelés

1 ballon

eunagyker.hu
Logo
Új szerver 94.199.53.241