Munka - és egészségvédelmi termékek nagykereskedelmi áron

Taffix vírus elleni orrspray

52.500 Ft + ÁFA

SKU: 0410101010 Kategória:

Taffix vírus elleni orrspray

A TaffiX orrspray por blokkolja a vírusokat 5 órán át.

A Taffix por HPMC-t tartalmaz, amelyet évtizedek óta klinikailag használnak és megalapozott biztonsági profillal rendelkezik. A Taffix használata gyengéd és védő gélréteget hoz létre az orrban, amely egy aktív gát, amely megvédi a vírusok bejutását az orrüregbe. A Taffix védőrétege kettős, mechanikai és kémiai hatást eredményez blokkoló hatás, amely megakadályozza az orrüregbe jutó vírusok akár 97% -ának behatolását, és ezáltal csökkenti a fertőzés kockázatát. A Taffix védelem 50 másodperc múlva hat és legfeljebb 5 egymást követő órán át tart.

Korosztály: 12 év  fölött

Használati utasítás: Használja a Taffix-ot naponta akár háromszor is a vírusokat blokkoló aktív védőréteg fenntartásához. Felbontás után 6 hónap, vagy a csomagoláson feltüntetett érvényesség.

Tárolási javaslat: Száraz és árnyékos helyen tartandó.

Figyelem: A fertőzések megelőzése érdekében – minden Taffix injekciós üveg csak személyes használatra szolgál, és Taffix injekciós üveget ne ossza meg másokkal (beleértve a családtagokat is). Ne használja naponta több mint 3-szor. Kerülni kell a szembe jutást. Ha por kerül a szemébe, öblítse le bő vízzel.

További információ: Taffix vírus elleni orrspray

Minimum rendelés

10 db

eunagyker.hu
Logo
Új szerver 94.199.53.241